Verwarming onderhoud
Verwarming onderhoud

Cv-ketel onderhoud en reparatie

Voor een optimale conditie van uw cv-ketel is regelmatig onderhoud essentieel. Onnodige slijtage aan onderdelen wordt voorkomen, waardoor de kans op storingen wordt beperkt. Daarnaast werkt de verwarmingsketel energiezuiniger. Heeft u onverhoopt last van een storing? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle reparatie.

Voordelen van cv-ketel onderhoud:

- kans op storingen lager
- langere levensduur van uw cv-ketel
- zekerheid van een goedwerkende en veilige cv-ketel
- blijvend hoog rendement

Tijdens de periodieke onderhoudsbeurt kijken we uw cv-ketel helemaal na op een juiste werking, stellen we deze juist af en maken het toestel schoon.

Onderhoud op maat

Naast het standaard onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud op maat. Hiervoor hanteren wij twee pakketen. Service Plus en Service All-Inclusive
Service Plus
1 keer per jaar onderhoud in het geval van storingen (aan uw cv-ketel) betaald u geen voorrijkosten en geen ardskosten

Service All-Inclusive
1 keer per jaar onderhoud en in het gavel van storingen (aan uw cv-ketel) betaald u geen voorrijkosten, geen ardbeidskosten en geen kosten voor de vervangen onderdelen*

Cv-storing? Snelle reparatie!

Heeft u geen beschikking over warm water en/of blijven de radiatoren koud? Dan heeft uw cv-ketel wellicht last van een storing. Neem voor een vakkundige reparatie gerust contact met ons op. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is de cv-storing meestal snel verholpen. Zijn onderdelen aan vervanging toe? Dan overleggen we dit eerst met u.

Kortom, wij zijn de juiste partij voor periodiek cv-ketel onderhoud en reparatie bij storingen. Neem voor meer informatie contact met ons op of maak direct een afspraak!

Maak afspraak

*Vraag naar de voorwaarden


Top