wi-hoofd-cvketels

Cv-ketel huren in Doetinchem, Ulft, Zelhem e.o.

Is de cv-ketel aan vervanging toe, maar zit u niet te wachten op een grote uitgave in één keer? Overweeg dan om uw nieuwe toestel te huren bij Winkelman Installateurs. U profiteert bij ons van een laag huurbedrag per maand en u betaalt geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud en reparatie. U bent het gehele jaar door verzekerd van een optimaal warmtecomfort. Wij verzorgen de installatie van uw nieuwe cv-ketel in Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg, Wehl en omstreken.

U sluit voor de periode van 12 jaar een huurcontract af. Gedurende deze periode bent u verzekerd van een goedwerkend toestel tegen een laag maandbedrag. U heeft bij Winkelman Installateurs de keuze uit twee beproefde ATAG cv-ketels.

ATAG A203C € 23,50 p/m

De ATAG A203C is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ’beste cv-ketel’ en geschikt voor kleine huishoudens. Met de ATAG A bent u verzekerd van een royale hoeveelheid warm water en een aangenaam warm huis. De cv-ketel is vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen en door de toepassing van uitgekiende technieken heeft de A203C het hoogste rendement in de markt.

ATAG A244C € 25,- p/m

Voor gezinnen is de ATAG A244C ideaal. Deze cv-ketel kenmerkt zich door de hoge warmwateropbrengst en een ultiem warmtecomfort. Het toestel staat garant voor de beste kwaliteit, het hoogste rendement en optimaal comfort. En dat 24 uur per dag. Bovendien is de cv-ketel de zuinigste in de markt waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening.

Een nieuwe ketel bespaard zo'n 7% gas en zo'n €80,- euro aan energiekosten per jaar t.o.v. een normale HR ketel. De extra investing voor het huren is dan zeer beperkt en hiervoor krijgt u niet alleen een nieuwe ketel in huis, maar ook het onderhoud en de service geleverd.

Wilt u meer informatie over het huren van een cv-ketel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Winkelman Installateurs. Wij zijn werkzaam in Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg, Wehl en omstreken.

Neem contact op
wi-cv

✓ Betrouwbaar advies

✓ Deskundige installatie

✓ Snelle service

✓ Eerlijke prijzen


Lees meer over cv-ketels


Top