wi-hoofd-loodgieter

Vakkundige loodgieter in regio Doetinchem

Winkelman Installateurs gevestigd in Doetinchem is uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie maar begon in 1961 oorspronkelijk als loodgietersbedrijf. Wij begrijpen daarom als geen ander hoe uw wooncomfort ernstig kan worden verstoord door defecten in uw water- of gasleidingen, verouderd sanitair of wanneer u problemen heeft met uw cv-ketel. Wij weten dat u op deze momenten graag snel geholpen wordt en streven daarom altijd naar een efficiënte werkwijze. Daarnaast kunt u er bij ons op vertrouwen dat wij kwalitatieve oplossingen leveren welke we op een vakkundige manier toepassen of installeren.

Waterontharding

Winkelman Installateurs biedt waterontharders op maat aan. Een waterontharder zorgt voor kalkvrij water wat ten goede komt aan de levensduur van apparaten als een wasmachine, koffiezetapparaat en cv-ketel. Verder zijn kalkaanslag op sanitair en vervelende verstoppingen verleden tijd. Met onthard water krijgt u bovendien een zachtere huid. Wilt u weten hoeveel kalk er bij u thuis in het leidingwater zit? Neem contact op voor een passend advies voor uw thuissituatie.

Ontstoppen riool

Heeft u een verstopt of defect riool? Voor al uw problemen rondom het riool ben u bij ons aan het juiste adres. Wij lossen de verstopping op of renoveren uw riool bij schade. Daarnaast kunnen wij het riool ook voor u aanleggen, inspecteren of reinigen.

Zoekt u hulp bij het vernieuwen van uw badkamer of installeren van uw gas- of waterinstallatie? Dan staan de loodgieters van Winkelman voor u klaar. Neem direct contact op of bewaar onze contactgegevens in geval van nood. Ons werkgebied bestrijkt de omgeving van Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg en Wehl.

Neem contact op
wi-rechts-loodgieter

Lees meer over kranen en loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top