winkelman-pelletkachel-hoofd

Installatie Dielle pelletkachels in Doetinchem e.o.

Voor het duurzaam verwarmen van uw woning zijn pelletkachels een goede oplossing. Pelletkachels branden op ’pellets’, kleine geperste houtbrokjes. Het zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar brengt ook veel sfeer in huis. Winkelman Installateurs uit Doetinchem werkt met de pelletkachels van het vooraanstaande merk Dielle. De toestellen van deze fabrikant staan bekend om de betrouwbare werking en het hoge rendement.

Voordelen Dielle pelletkachels
Het voordeel van Dielle pelletkachels is dat ze op meerdere brandstoffen kunnen branden. Naast pellets is het mogelijk om pitten en zaden als brandstof te gebruiken. Verder werkt het systeem van Dielle met een zogenoemde bodemvoeder. Dit houdt in dat de pelletkachel maar eens per vier weken gereinigd hoeft te worden in plaats van iedere week. Ook het vlammenspel is door de bodemvoeder zeer rustig. Tot slot kan er een rendement behaald worden van maar liefst 96%.

Bediening van smartphone en tablet
De Dielle pelletkachel kan eenvoudig gestart worden via een app op uw smartphone of tablet. Het instellen van de temperatuur en een maandprogramma maken, starten of stoppen is allemaal mogelijk via de app.

Wilt u meer informatie over de Dielle pelletkachel of deze laten installeren? Neem dan contact op met Winkelman Installateurs. De installatie verzorgen wij met name in Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg en Wehl.

Neem contact op
wi-duurzaam-artikel-rechts


Top