wi-hfd-duurzaam

Specialist uit Doetinchem in duurzame energie

Geld besparen op de energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Winkelman Installateurs uit Doetinchem is gespecialiseerd in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmteterugwinningsystemen, lagetemperatuurverwarming en warmtepompen. De rendementen zijn inmiddels hoger dan de gemiddelde spaarrekening en door de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd steeds korter. Kortom, nú is het moment om over te stappen op duurzame energie.

Aangesloten bij Bespaarinstallateur

Winkelman Installateurs is aangesloten bij ’Bespaarinstallateur’, een landelijke organisatie die zich bezighoudt met het delen van kennis op het gebied van duurzame energie. Wij geven u graag een EnergiePrestatieAdvies op maat. Hierin staat welke energiebesparende maatregelen u kunt treffen en wat de terugverdientijd is. Bovendien vertellen we u alles over de subsidiemogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmteterugwinning, warmtepompen of lagetemperatuurverwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij installeren uw duurzame oplossing met vakmanschap Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg, Wehl en omstreken.

Neem contact op

✓ Betrouwbaar advies

✓ Deskundige installatie

✓ Snelle service

✓ Eerlijke prijzen


Lees meer over duurzame oplossingen


Top