wi-hoofd-sanitair

Badkamer verbouwen in regio Doetinchem

Voldoet uw huidige badkamer niet meer aan uw wensen of werkt het sanitair niet meer naar behoren? Kom dan eens langs bij onze mooie badkamershowroom in Doetinchem. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie en is op de hoogte van de nieuwste sanitairtrends. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken, dan zorgen wij van A tot Z voor het verbouwen van uw badkamer. In de regio Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg en Wehl hebben wij al vele woningen voorzien van prachtige sanitaire ruimtes.

Installatie badkamer

Wij nemen u alles uit handen als het gaat om het verbouwen van uw badkamer: van het ontwerp tot de uitvoering en nazorg. U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige producten, een vakkundige installatie en nette afwerking. Bovendien kijken we verder dan alleen uw badkamer. Wenst u bijvoorbeeld een stortdouche? Dan controleren wij of uw huidige cv-ketel voldoende warm water biedt. Zo bent u altijd verzekerd dat de stortdouche levert waar hij voor bedoeld is: een royale hoeveelheid warm water.

Badkamershowroom

Op onze website kunt u al veel inspiratie vinden op het gebied van douches, ligbaden, kranen, wastafels, toiletten, badmeubelen en badkamerradiatoren. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Doetinchem om sanitair en badkameropstellingen te bekijken. De koffie staat klaar!

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Winkelman Installateurs staat voor u klaar in de regio Doetinchem, Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg en Wehl.

Maak afspraak

wi-rechts-sanitair


Lees meer over onze sanitairmerken


Top